Golf bliver man aldrig klog på...

2012-03-23 14:58

Jeg ved ikke om jeg er sur eller skuffet lige nu... Tilfreds er jeg langtfra. Jeg bliver aldrig klog på golf - det er det eneste jeg kan sige med sikkerhed!
De sidste tre dage har været underlige, men udviklingen i spillet er jeg virkelig glad for. Scoren kan jeg ikke bruge til en skid, og særligt foruroligende er det, at jeg kun laver 6 birdies på 3 runder... 

Sjovt nok, blev dagen hvor jeg ikke ramte kuglen ret godt den dag jeg scorede bedst. Minus 2 i første runde var virkelig godt, taget i betragtning af hvordan jeg drivede den og generelt spillede.

Anden runde spillede jeg rigtig fint, men fik nada ud af det, samme historie idag. I dag var særligt slem. Driver bolden solidt, ligesom i går, og spiller fra fairway stort set hele dagen begge dage. 73 putts over to dage (35 og 38) er bare for mange :-( Det er lidt et sløjt problem, men jegføler jeg gør hvad jeg kan... rammer mine putts fint og det hele... slår dem på linjerne jeg læser, men jeg kan ikke finde ud af den grain de her greens på La Mnaga har. Det har været det samme de sidste par år hernede... Jeg har ikke den store succes på de her baner, men jeg plejer at døje med at spille banen som man bør... Det har jeg altså gjort de sidste par dage, som jeg så er +7 på !!! Lettere irriterende, men jeg er positiv over mig selv om min måde at aggere på ude på banen. Det har været meget bedre end nopgensinde, og jeg er generelt i meget bedre humør under runderne. Det jeg har arbejdet på i svinget har virket rigtig godt på banen. Jeg er megt tilfreds på det område, men jeg syntes det er irriterende at det ikke bunder ud i bedre score på banen, og særligt, at jeg ikke få flere birdies. Det er foruroligende få birdies. Selv helt uden bogeys ville jeg være 5 slag fra at vinde, så det er der altså noget der skal gøre noget ved. Jeg synte sikke mit wedgespil har været godt nok, så det skal der arbejdes på når jeg kommer hjem! Jeg vælger som udgangspunkt, at antage at det er greens der gav mig problemer og ikke min putteteknik der halter, men jeg vil holde øje med det når jeg kommer hjem.

Nu skal der pakkes, og så er det retur til Danmark i morgen tidlig. Glæder mig til at komme hjem nu.

 

God weekend :-)