Godt tilfreds...

2010-02-23 15:33

Dagens runde er jeg sådan set godt tilfreds med. Er lidt ærgerlig over afslutningen, men jeg fortryder hverken valg af slag eller udførelsen deraf, så kan man ikke rigtigt gøre mere.
Dagen startede lidt underligt. Jeg havde tee tid 8.20, så jeg planlagde at være på golfbanen ca. 7.20 således jeg havde ca. 60 min opvarmning. Jeg kom også til tiden, men måtte bruge de første 20 min på at vente på at vor herre tændte lyset. Det var sku frustrerende, for under den korte opvarmning nåede jeg aldrig at finde hverken rytme eller fornemmelse i det lange. Jeg slog også mange ”good bad once” på de første huller. Jeg kom faktisk 2 under efter 3 spillede huller, uden at have slået et godt slag endnu. Det kom heldigvis og jeg slå kun ét slag, som var destruktivt som desværre resulterede i en dobbelt bogey.

Jeg kæmpede videre og syntes faktisk min attitude og indstillng på banen i dag var rigtig god, kun overgået af en sjælden, men rar god fornemmelse med putteren i hånden.
Nok putter jeg 32 gang, men jeg to putter også 2 gange for birdie på par 5 huller og har 3 hulkanter for birdie undervejs.
Jeg er SUPER tilfreds med min putting i dag!
Endvidere syntes jeg at jeg attitude mæssigt var hvor jeg føler jeg skal være. Jeg blev ikke sur og holdt et fornuftigt spændingsniveau hele vejen. Alt i alt en fornuftig start på turneringen og sæson 2010.

Glæder mig til i morgen, hvor min runde starter 12.10!