GODT NYTÅR :-)

2012-01-01 16:59

2011 er nu et afsluttet kapittel, og 2012 starter som det nye.
At afslutte noget, for "blot" at begynde på noget "nyt", er et velkendt dagligt fænomen, som vi alle oplever. Ikke alle er bevidste om det, men det man lavede for 1 time siden, 1 minut siden, ja helt ned til 1 sekund, er altsammen afsluttede kapitler, eller fortid om man vil :-)
Jeg glæder mig meget til udfordringerne forude, men vil prøve at holde mig til tiden lige nu. Nuet ;-)

Jeg har stort set ikke rørt en golfkølle hele december, tror der var en enkelt dag i december, hvor jeg lige grippede køllen og viftede nogle bolde afsted. Jeg har prøvet at mærke efter i min krop, om jeg mentalt var klar til at træne, eller om jeg bare ville "vifte" bolde afsted... jeg har ikke lige haft lysten eller mærket sulten efter at trænne, så jeg skal nok lige støve Titleist grejet af inden jeg i morgen starter op på træningen igen. Jeg savner det igen nu, og sulten er der så småt, nye mål er skitseret. De er ikke helt specificerede endnu, men der er "stof" nok på papirer til at det igen giver mening  at starte bilen, trække bolde i automaten og få svinget med de smedede jern :-)

Jeg kende rikke den præcise dato endnu, men jeg skal i slutningen af januar til USA med DGU for at træne 10-12 dage. Det bliver rigtig fedt, og jeg syntes det er perfekt ifht. at jeg kan komme igang med noget teknisk træning nu her de næste 3 ugfer, og så komme ned og så arbejdet mere målorrienteret med spil på bane etc. Desuden har jeg aldrig været i USA før, så det bliver også rigtig fedt at opleve den del af verden ;-)

Egentlig ville jeg ikke så meget, blog ønske godt nytår og så fortælle at jeg er klar til at give den gas på ny :-)

2012 bliver et fedt golf år ;-)

Nytårs hilsner fra Rasmus.