Godt Nytår : )

2011-01-05 11:14

Så blev der lige en stille stund, og den vil jeg da lige benytte mig af.

Godt Nytår alle sammen : ) Håber alle kom godt og sikkert gennem aftenen/natten...

Jeg ville ønske jeg ku sige at alt var fryd og gammen, men den sidste tid har været møghamrende stressende, uklar og irriterende. Jeg vil rigtig gerne igang med sæsonen, som jo i næste uge begynder i Indien. Jeg fandt ud af før jul, at man skal ha visum, vaccination, dokumentation og invitation etc. for at komme ind. Puha, og jeg skal bare spille golf... Hmmmm. Jeg fik, efter 5-6 opkald til ambassaden fundet ud af hvordan jeg fik søgt visum (min første visum ansøgning!) og sendt den til ambassaden d. 20 december, troede det var i rigelig god tid. Jeg har ikke fået ansøgningen godkendt endnu : (

Frustrerende, for jeg kommer ikke ind i landet uden visum. Jeg ville rigtig gerne være pakket og klar til afrejse, så jeg mentalt kunne forberede mig på at skulle spille, men det er svært, når man ikke ved om man kan komme afsted. Jeg har ringet utallige gange til ambassaden for at "skynde" på dem, men samme svar hver gang. Afventer bekræftelse på ansøgning fra Indien. Belastende - det har også givet mig tvivler om, det overhovedet kan svare sig at tage afsted. Billetten bliver dyrere og dyrere, jeg har ikke været på græs i to måneder, jeg har været skadet og har ikke kunne træne hårdt nok til at være i form.

Jeg syntes desuden det ervildt at ligge en turnering på CT så langt væk, og så kun ligge en for dernæst at skulle vente ca. 2 måneder på næste turnering. Der er mange ting der taler imod at tage afsted, men jeg vil jo pokkers gerne igang! Det kribler i fingrene ; )

Nå nok om det, der sker også gode ting omkring Rasmus Hjelm : )

Jeg var i England igår, ved Titleist/Acushnet ved St. Ives og blive fittet. Var lidt i tvivl om det nu var det rigtige at gøre, nu hvor man er en kende rusten, men det var en fed oplevelse alligevel. Ramte den fantastik under opvarmningen, de første 15 minutter - derfra var det skidt - desværre! Jeg fik ikke meget ud af fittingen med woods, men fandt frem til noget godt med jernene, så det var altid noget. Titleists nye 910 woods serie er så smart lavet, at passer de skafter ikke jeg har fået i så behøver jeg ikke en ny kølle blot et nyt skaft, og kan selv skifte det uden den skal sendes ud af landet og re-shaftes. Fedt system!

Det går også godt med ryg, lænd og helbred. Træningen virker - var lige sammen med fys Morten Villumsen idag, og han var enig i mine egne betragtninger også. Min lænd er stærkere og ryggen har ingen løsninger pt. Det er jo dejligt : )