God proces

2011-06-08 16:59

Hej Allesammen.

Lang tid siden :-) Det er helt mærkeligt at blogge igen, men faktisk rart :-)

Jeg tør ikke love, at jeg blogger på livet løs nu igen, og sidste uges 32 plads, 4 runder i benene, alle under banens par, samt årets første klarrede cut skal ikke ses som grunden til denne blog.
Fremover vil jeg blot blogge, når jeg føler jeg har noget at fortælle, noget at dele med jer, hvad enten det er positivt eller mindre positivt. 

Faktisk var 32 pladsen det mindste jeg kunne få ud af sidste uges spil, som fungerede ret godt. Det var fedt at få brudt den "onde stime" og få arbejdet i weekenden. Min krop reagerede fint på spil i weekenden, og jeg er tilfreds med måden jeg taklede hele sidste uge på. Tak til Jens Elung som var caddy i sidste uge - vi havde en sjov uge sammen og jeg var glad for at kunne vise ham hvad det er der sker på Challenge Touren, Jens har trods alt været "ved min side" fra dag 1 som professionel. Fed oplevelse vi fik sammen!

Jeg har nu fået bekræftet at den pause og det valg om at begynde på noget helt andet end det jeg havde gang i, nu virker. Jeg har haft op og ned ture i forløbet ligesom alle andre har det.
Jeg har fået et godt samarbejde med Jan Larsen op og køre, og føler nu at det begynder at give fra sig på den gode måde. Jeg fik et "los i bagen" på den gode måde og fik at vide, at skeen skulle i den anden hånd og at det aller vigtigste for mig lige nu var, at have det sjovt med golfen. Jeg har endvidere haft fokus på at bruge energi på det jeg nu engang er herre over på banen. Det vil sige alle de ting jeg selv kan kontrollere. Som eksempelvis valg af slag, valg af tanke og generelt hele forberedelsesfasen før golfslaget egentlig slås. Commitment og evnen til at starte forfra er ligeså vigtig i den forbindelse. Jeg er blevet bedre til at gå væk fra bodlen, hvis fokus pludselig rger eller man ikke føler for slaget eller syntes sigtet er forkert. Det virker godt for mig, kombineret med en ny genfunden glæde af spillet! Det er skønt, og jeg er glad for at jeg nu ikke blogger for at "undskylde" de fejl der sker på banen, men derimod kan fortælle om hvad jeg gerne vil gøre og tænke på fremover. Dermed ikke sagt, at jeg nu er fejlfri og det hele kører på skinner. Det gør det langt fra, men jeg er bedre rustet til at acceptere det der sker og til at agere og gøre noget andet. 

I morgen starter en ny turnering, en ny runde og en ny bane. Jeg ser frem til udfordringen og er glad for at have Kasper Estrup med som caddy. "TRO" bliver min "mojo"! Hva det står for afslører jeg ikke endnu ;-) men det er en videre udvikling af Chris Mcdonalds TPL - Tro På Lortet... TRO er bare en skræddersyet udgave til mig ;-)

 

Rasmus