God divisionsweekend for TEAM AALBORG!

2011-05-01 18:56

Ja det var virkelig en sand fornøjelse at være en del af TEAM AALBORG i denne weekend, knap så sjovt at være modstandere, men sådan er hulspil. Vi mestrer det meget godt :-) I alle trupperne, tror det blev til i alt 8 sejre af 8 mulige for hele Aalborgs elite. Det er lidt sejt!

Vi vandt henholdsvis 15-3 over Sønderjyske ude og 14-4 over Gyttegård hjemme. Det var ret surverænt og vi er vist alle sammen godt tilfredse. Lørdag spille jeg ikke godt, men fik den nogenlunde rundt, og søndag blev det bedre, faktisk godt i singlen. Det var skønt og jeg føler jeg er tættere på spille form nu end jeg har været længe. Det er positivt. Nu håber jeg bare ikke weekendens hårde vind har påvirket mit sving for meget. Jeg må hellere lige få slået et par spande bolde imorgen på et tidspunkt.

Ellers så går turen tirsdag til Paris - jeg har besluttet mig for at tage afsted. Pt ligger jeg nr.2 på reservelisten, så jeg burde være sikkert inde. Det håber jeg ihvertfald rigtig meget. Jeg vil bare gerne igang med noget turnerings golf nu!

Fortsat god søndag :-)

Rasmus