God ballstriking!

2009-10-20 18:32

 Ja det var skønt at skrive under på et scorekort i røde tal i dag. Jeg spillede virkelig godt og gav mig selv chancen for at gå rigtig lavt i dag.

Jeg har trænet flittigt på min ballstriking den sidste tid. Det ser ud til at bære frugt ; )
Egentlig bruger jeg kvalifikationen som en slags prøvespil op mod weekendens Backtee Race to Himmerland, som jo også spilles her i Himmerland. Både New og Old tages i brug, så hvad var mere passende end også at spille kvalifikationen. End til videre går det jo meget godt : )

Som tidligere nævnt spillede jeg pisse godt i dag. Jeg rammer 11 fairways og 16 greens i regulation – så er det ikke så svært at score godt! Desværre havde på mine første 9 huller, banens bag 9, 19 putts til trods for 9 green træf. Det længste birdie putt var velsagtens 5 meter, så det kunne have været rigtig lavt i dag. Efter de nævnte huller måtte jeg ligesom evaluere på hvad det var der gik galt. Bolden rullede godt, og på de tiltænkte linjer, men intet droppede. Jeg fandt frem til, at jeg overlæste mine putts og begyndte at starte de efterfølgende  tættere på hullerne. Det virkede og jeg spillede de sidste 9 huller, fire under par! Jeg er glad for at jeg ikke bare lod gode putts frustrere mig, men brugte erfaringen fra de første 9 huller til at forbedre de næste!  

Jeg håber jeg kan fortsætte de gode takter lidt endnu, og at vejret kan blive ligeså godt de næste dage. Det har virkelig været flot golfvejr i Danmark i dag, årstiden taget i betragtning!

Rasmus