Fri uge på godt og ondt...

2011-06-18 19:29

Efter 6 uger på fuld knald med turneringer hver uge, kombineret med en "lille" divisionsweekend midt i forløbet trængte Rasmus Hjelm til en uge i opladeren. Det var 6 hårde uger, og grundet hårdt program betalte jeg prisen da jeg mandag kom til DK igen. Blev sku syg :-(

Pisse træls, det er det altid og denne gang ingen undtagelse, men særligt da planen var at checke ind i fitness world og få trænet godt igennem fysisk. Det blev der lavet om på, i stedet har jeg plejet mig selv så godt som muligt og trænet en del med Brown. Ikke så lang tid af gangen, men jeg syntes vi har haft et par gode træningspass sammen. Svinget sidder altså fint, rammer bolden godt og det ser godt ud. 

Først idag, efter 5 dage, listede jeg ind i fitness og tog den helt med ro, er ikke helt på toppen endnu :-( Men det skal jeg nok nå at komme inden afrejse tirsdag. Destination: Skotland ;-) Jeg har kun gode erfaringer med skotske baner, knap så god erfaring med skotsk vejr... Godt jeg får caddy med. Denne gang har jeg Thomas Christensen med, gutten der har hjulpet mig rigtig meget da han arbejde ved Titleist. Han blev bombet med mails om udstyr og spørgsmål. Vi er blevet fine venner og jeg blev glad da han spurgte om jeg så en fidus i at han tog med som caddy en dag. Det er skønt med en god ven på baggen, og så er han selv en fornuftig golfspiller så sku jeg få brug for hjælp er han helt sikkert ikke den værste at have med ;-)

Jeg ved jo godt hvor langt jeg slår og sådan, men nogle gange er det godt at få en dialog om den præcse vindretning samt få snakket om det rigtige slagvalg til opgaven. Vi har ikke snakket så meget om spiller/caddy opgaver endnu, men mon ikke vi finder en god løsning :-) Jeg skal bare mindes om at nyde det, samt at spille med tålmodighed og så skal jeg bare holde rytmen teknisk, så slår jeg verdensklasse slag. Vi tager et slag af gangen og forsøger at være 110 % commitet hver gang - lykkedes det så kan jeg ikke gøre det bedre.

Nå nu vil jeg se McIlroy smadre resten af US Open. Han er da for sej :-)

Hilsen Rasmus