Fortsat gode takter...

2011-04-26 16:50

Det går faktisk godt med det meste... Det golfmæssige er på vej mod noget særdeles brugbart. Spillede 18 huller i Sebber Kloster igår, foruden sløj putting på endnu sløjere greens så gik det godt. Slog rigtig gode jernslag, og havde godt tryk i bolden. Det var super, og lang tid siden jeg har været så stabil over 18 huller. Idag trænede jeg med Brown, og video undervisningen underbyggede min slevtillid. Det så rigtig fint ud. jeg var godt bag bolden tilbage og havde en god mulighed for at bevæge hele kroppen ind og gennem slaget. Det var igen god tryk i bolden, og mit 8 jern på Trackman fløj ganske langt med vores bløde range kugler :-) Svært at være utilfreds så... he he.

Nu hvor det er begyndt at gå så fint med det lange, flytter jeg stille og roligt fokus over på noget wedge game. Græsset på vores indspilsområde er efterhånden også ved at være godt nok til, at man kan stå og slå lækre wedge slag. Det er fra 100 meter og ind, at jeg skal blive bedre.. Vi skal have mange flere birdies fra den afstand :-)

Ellers har jeg været forbi min gode ven og massør, Lars, som fik løsnet lidt op i kroppen. Primær benene, da jeg har løbet en del på det seneste. Det går rigtig godt med det fysiske, og mit intense strækprogram har givet god effekt i forhold til svinget. Jeg er i gode hænder hos Lars og Morten :-)

Det er planen at jeg tirsdag d. 3 maj flyver til Paris for at spille Allianz Challenge de France - første turnernig i Europa på CT. Efter sidste tilmelding var jeg 11 reserve, nu er jeg 8 reserve... Er faktisk lidt bekymret over ikke på forhånd at være inde i almindelige turneringer på CT. Jeg troede jeg fik en fin kategori vi T4 på Nordic League sidste år. Det har vist sig, at mit uheld på Tourskolen har givet mig den dårligste rangering i kategori 10, så det har medført et nyt delmål. Jeg skal forbedre min kategori, så jeg er sikkert inde i turneringerne. Det er meget irriterende at gå og spekulere på om man kommer ind eller ej... Spild af energi!

Nu venter en sjov weekend i divisionens tegn. Det er altid sjovt, og jeg tror på at Team Aalborg er helt klar!

Hjelm.