Fortsat fremgang ;-)

2011-10-25 09:56

Træningen går rigtig fint, omend jeg ville gerne træne lidt mere og under bedre forhold. Tager snart syd på. Det er piv koldt at træne pt, eneste sted det har været fornuftigt at træne er i Smørum, hvor jeg havde en god session med Thomas Larsson i fredags. Det var især fedt, fordi der var ting i svinget jeg ikke brød mig om sidst vi trænede sammen, som allerede var markant bedre. Det gav også udslag i bedre boldflugt og mere tryk i bolden. Jeg begynder også så småt at blive mere komfortabelt med bevægelsen, som jeg i bund og grund jo bare er nød til at stole på... siger de kloge ;-)

Men svingændring tager lidt tid, og jeg bevæbner mig med tålmodighed. Jeg arbejder på høj tryk med at få det til at fungere og understøtter arbejdet med fys, massør og i fitness centret. Der er tryk på, og det er faktisk rigtig fedt i øjeblikket ;-)

Jeg har også fået en god dialog op at køre med Jan Larsen, som jeg i ny og næ glemmer at prioritere. Nu føler jeg at jeg kan gribe røret, ringe og hver gang få noget ud af at snakke med Jan. Tidligere i år, har jeg ikke helt vidst hvad jeg søgte, eller var måske lidt tilbageholdende fordi jeg ikke rigtig syntes det var så sjovt at fortælle om at det igen igen ikke lige sad i skabet. Jeg følte at jeg pleasede når jeg ringede, og det var jo aldrig meningen. Jeg skal prioritere mig selv og mit golfspil når jeg griber røret, og så kan jeg være den rare Rasmus Hjelm bagefter. Mange af mine udfordringer sker i forbindelse med mit meget store sociale gen, den flinke og sjove fyr, som jeg behøver at tilside sætte når jeg går op på første tee. Det er noget jeg arbejder med. Jeg skal blive bedre til at "tænde/slukke" for mig selv og gå ind i "game" mode. Det tager tid, men bliver mere og mere bevidst om det.

Nå, jeg skal ud til min gode ven massøren, og så skal der arbejdes på bevægelighed i hofterne ;-)

God tirsdag til jer alle.