Fortsat fremgang...

2011-06-11 17:18

... men jeg ville hellere være hjemme lige nu. Det er ikke så sjovt stadig at være på banen blandt spillere der stadig er med i turneringen. Faktisk rigtig rigtig trist, for jeg skulle også have været med - ingen tvivl om det.

Første runde forløb problemfrit, og min score minus 3 var egentlig okay, burde måske have været en eller to bedre, men alt i alt en god start hvor spillet var stabilt og putteren fornuftig. En delt 10 plads var et solidt grundlag at skabe en god turnering ud fra.

Hold da op hvor var det så en surrealistsik oplevelse at spille igår. Det var en af de dage, hvor svinget drillede og jeg havde svært ved at forudse hvilken vej bolden fløj. Jeg startede skidt, kom igen, spillede igen skidt og kom så igen igen, før det på ny blev lidt skidt efterfulgt af vigtige birdies for at holde scoren tæt på par. Jeg var tilbage til +1 for runden efter hhv. 11 huller og igen efter 14 huller. Jeg var ret imponeret af mig selv om min evene til at blive ved med at kæmpe, og jeg er stadig tilfreds med hele den mentale den af runden. Men hold da op hvor var jeg ked af det, skuffet og trist da 17 og 18 hul blev til trippel bogey og bogey. Misser cuttet med mindst mulige margin, 1 sølle slag.

Set over hele runden så var spillet ikke godt, og der kom desværre 3 rigtige dårlige slag som kostede 3 lostballs, med to dobbelt bogeys og en trippel til følge. 7 over par på blot 3 huller er svært hente, men med 5 birdies på en dag hvor spillet ikke var godt gjorde jeg hvad jeg kunne. Jeg gav på intet tidspunkt op. Efter runden fik jeg analyseret mig frem til, at jeg faktisk også lavede 3 bogeys fra midt fairway med under 105 til pinden. Det var skuffende, faktisk alarmerende dårligt og det skal der virkelig arbejdes på. Den sidste af de tre bogeys skyldtes et 3 putt (18 hul), hvor af de to første faktisk var to green miss og derefter chip + 2 putt. På 18 hul troede jeg faktisk at jeg skulle lave birdie på for at klare cuttet, der på daværrende tidspunkt var +1. Derfor puttede jeg aggresivt efter hullet, men missede og klarrede ikke returputtet. Fortryder ikke beslutningen, men ærger mig over at det alt i alt blev ét slag for meget til videre deltagelse i weekekden.

Jeg havde en god snak med Jan Larsen efterfølgende i går aftes, og selv om det er svært at smile efter et mistet cut, så går det frem ad med det der bliver arbejdet på. Det er positivt, og det vil jeg tage med herfra. At svinget trænger til at blive efterset og at jeg spillede ringe igår kom egentlig ikke som en overraskelse. Ikke at jeg forventede at spille dårligt, men jeg har været afsted 6 uger i træk nu, med minimal restitution og mange rejsetimer som følge deraf. Jeg er ved at være brugt og mærker en vis træthed i kroppen.

Jeg har fri uge i næste uge :-) Det ser jeg frem til, og der skal nok lige besøges en sving doktor eller to samt trænes lidt i fitness. Den del af træningen har jeg forsømt de sidste to uger. Jeg har simpelthen ikke haft faciliteterne til det, samt overskud og lyst til det. Det er kun blevet til noget udspænding og smidihedstræning.

God weekend herfra.

Rasmus Hjelm