Foretrækker Spanien ;-)

2011-02-21 09:53

 

Fy for en skefuld ;-)

Der er godt nok koldt herhjemme. Godt jeg skal afsted på fredag igen! 

Jeg ser tilbage på en fornuftig tur, der har bragt mig nærmere top form til sæsonstart. Jeg fik prøvet nogle ting af, som jeg inden afrejse havde sat mig for øje. Jeg skal i år være endnu mere skarp mht. statestikker så jeg havde forberedt mig på dette med nogle skitser til hvordan stats skal føres. Det viste sig at være alt for omfattende og jeg droppede det efter 9 hullers spil. Det ville tage 5-6 timer at spille en runde, hvis det skulle udfyldes til punkt og prikke. Det er dog ikke skrottet, jeg påtænker at få en caddy til at gøre det, når jeg får en på bagen. Lidt skal han da lave, he he ;-)

I stedet for det jeg havde forberedt hjemmefra fandt jeg faktisk en lille håndbog til 1 € i supermarkedet, som jeg nu bruger. Det virker og det tager ikke lang tid. For at forklare kort, hvad det er jeg har fokus på, så er det at notere følgende:

Afstand til pinden, vindforhold, slope, jernvalg og slagvalg, efter slaget noterer jeg hvor boldens carry er samt slut position. Efter 10-15 runder, så har man en rigtig god ide om hvor langt man egentlig slår med jernene. Tror det bliver rigtig godt. Hvis en person spørger mig, hvor langt jeg slår mit 7 jern, ville jeg nok sige. 150-155 meter. Men 150-155 meter det er ikke præcist nok, Det kan betyde, at et perfekt slag med "perfekt" yardage ligger 5 meter fra pinden - det er for langt væk, og statestikkerne taler mod at hole mange putts fra den afstand. 

Ellers havde jeg fokus på, at finde ud af hvordan jeg bedst muligt varmer op til morgenrunder. Jeg må nok indrømme, at jeg ikke kom synderligt tæt på noget brugbart. Vi havde morgenstarter ca. 8.30 hverdag, og morgenmaden på hotellet started 7.30, så jeg syntes jeg var rimelig presset, mht. At få noget ordentligt mad I skrutten, samt at få slået nok bolde inden. Det var endvidere først lyst lidt over otte. Hva gør man så? Ja det resulterede I to kold starter (ikke godt) og I bedste tilfælde fik jeg slået 15-20 bolde inden. Må nok sande at det er ALT for lidt – ellers prøvede jeg med noget fysisk opvarmning med udstrækning og længere varme bade. Syntes ikke det var med stor effect, desværre.

Set i bakspejlet, så var det nok bedre, at få flyttet starttiderne til klokken ni-halv ti. Men jeg var jo ikke alene afsted og gutterne jeg var med, var mest opsatte på at få spillet en masse. Det passede ikke mig så godt, eller sagt på en anden made, jeg ville gerne have slået flere bolde på træningsbanen end tilfældet blev. Det ved jeg til en anden gang, at det nok er bedst at få snakket om hvad de forventer af turen samt hvad jeg forventer af turen. Det gjorde mig nemlig lidt irritabel på banen, da spillet pludselig ikke kørte. Når man får det sådan ryger tankerne direkte væk fra spillet og i retning af “hvor fanden er rangen henne? – jeg skal derover – nu!”. Men pyt nu med det. Turen har helt sikkert ikke været forgæves, og det skal nok komme mig tilgode at vi fik spillet så meget. Nu må jeg lige slå hovedet sammen med Høgh og få kigget på svinget inden jeg tager fasted igen, så jeg kan få et par fif. Er selv ret sikker  på hvad der skal gøres, det skal bare lige bekræftes.

Hilsen Rasmus