Fin uge...

2011-06-27 10:23

Jeg sidder lige i Amsterdam og skal have tiden til at gå sammen med "tour caddy" Thomas Christensen :-)

Ser tilbage på en fin uge, som jeg kan bruge til rigtig meget. Jeg spillede over hele ugen ikke ret godt, men jeg hentede alligevel mit bedste resultat i år, T22, og fik nogle gode penge til listerne. Ærgerligt med de tre dobeltbogeys, men jeg vil hellere tænke på de gange jeg fik vendt en mindre god score til en fornuftig runde. Det er jo det golf drejer sig om. De dårlige slag og runder skal blive bedre, og det vil jeg mene lykkedes godt i Skotland. Skønt!
Det går fremad, og det er rigtig dejligt. Jeg har fået skeen i den anden hånd, og takler udfordringerne på banen bedre end jeg længe har gjort. Det kan blive endnu bedre, og det bliver det også. Jeg holder fast i processen og fokuserer på de små ting og er glad for udviklingen so far. Rigtig dejligt at være tilbage i næsten daglig dialog med Jan Larsen, vi har fundet en god måde at samarbejde på og jeg bliver hele tiden mindet om de små ting som gør en forskel. Keep it simple, be smart ;-)

Nu skal jeg hjem og fejre min søde kærestes fødselsdag. Imorgen tidlig starter endnu en uge, denne gang i Sverige. Håber vi får lidt bedre vejr end det Skotland kunne byde på. 

Hjelm