Fin score, men...

2010-03-07 21:07

Jeg havde sku svært ved at gøre det jeg ville med bolden i dag. Kunne aldrig rigtig finde rytmen, og måtte spille med et sving jeg ikke brød mig helt om. Hvis situationen er den samme i morgen, skal jeg være endnu bedre til at udelukke nogle slag. Forsøgte nogle gange at slå den lækre draw fra tee af og nogle gange ind mod pindene, som jeg flere gange syntes var den optimale kurve mod en pind i venstre side af green. Jeg tror det lykkedes en halv gang, for den drawede ikke, den var bare en trækker.  Resten var i højre med en fade. Det var vildt frustrerende, for jeg havde godt fat i den på El Valle. Jeg har en god ide om hvad der skal ske teknsik, men jeg kunne ikke lige løse det i dag. Vi spillede en prøverunde i går i STORM, så det kan godt have gjort mig lidt for centreret. Det vil jeg lige være obs. på i morgen.

Håber bare at dagen i dag var en af dem, der skal glemmes. Som sagt, så er scoren okay, og så kan man kun være tilfreds med at skyde en fin runde, uden at have spillet godt.

Men stadig væk, så er det sjovere når man har styr på det lange spil : ) Det giver flere muligheder og det gør det også nemmere at komme til pindene i venstre side af green, ha ha.

Derudover var vejret godt, og det var en super hyggelig bold jeg var i. Spillede med Fredrik Widmark (Sverige), som er gammel Europa Tour spiller. Han inspirerede mig meget, og han mentalitet og tilgang til spillet var fedt at opleve. Der lærte jeg helt sikkert noget. Dermed ikke sagt, at jeg selv er blank på det område, for det går sku godt med det pt. Jeg havde god attitude og tackler modgang bedre end nogensinde før. Det var bare fedt at få et endnu stærkere billede af, hvordan man ser stærk og selvsikker ud, samt hvordan man tænker på en golfbane.