Første træning udendørs i 2011

2011-01-29 16:53

Jeg sneg mig ud i klubben i dag, da jeg så at der var ca. 3 grader, det blæste ganske vist, men håbede at jorden ikke var frossen., måtte bare se bolden flyve! Jorden var, sjovt nok, stadig piv frossen, men jeg fik da trænet en times tid. Bolden føj okay syntes jeg, lidt trist at slå bolde i 12 m/s fra venstre, men det var et vilkår. Efter en time var fingrene altså for kolde og jeg begyndte så småt at fryse.

Jeg glæder mig godt nok til at komme i gang. Jeg er ved at blive lidt mærkelig oven i låget af at slå bolde ind i et net, samt at træne fysisk som en besat. Fysikken er kanon, og jeg føler mig stærkere og mere bevægelig end nogensinde. Faktisk er jeg ret sikker på at jeg har fået mere fart i køllen,. Flyver bolden stadig lige ud, kan det jo kun være en god ting ;-)
Men men men, jeg mangler altså lige prikken over i´et førend jeg føler at det er rigtig sjovt at være Rasmus Hjelm igen. Jeg mangler lidt konkurrence i hverdagen. Godt der kun er 4 uger til sæsonstart!

Faktisk så tager jeg en uge syd på d. 13 februar sammen med Morten Ørum Madsen og Morten Mortensen fra Silkeborg. Vi skal ned og træne og spille på Monte Castello, banen der engang husede Volvo Masters. Håber det bliver godt, ser i hvert fald frem til at komme syd på og væk fra frost og kulde.
Når jeg d. 20 kommer hjem er der ikke lang tid til at Ecco Winter Series begynder på La Manga, det glæder jeg mig virkelig til.
Jeg føler at jeg kan forberede mig mentalt på det hele, for jeg kender banen fra sidste år, håber på at gå ned og få rusten af maskineriet relativt hurtigt og så spille et par gode turneringer som optakt til 2011. Efter La Manga skal jeg en uge på træningslejr på Emporda, hvorefter turen går til Kenya. Det bliver SÅ godt, og der er vist ingen undskyldning for ikke at spille ordentligt, med den optakt jeg har fået planlagt ;-)

Glæder mig som et lille barn.

 

Og så vinder Danmark altså i morgen, vi nupper det VM guld. Kollektivet, Landin og Hansen basker Frankrigs verdens stjerner – jeg elsker de her slutrunder!

 

God weekend og held og lykke til håndboldherrerne i morgen!

 

Rasmus