Førerbold i morgen : )

2010-06-10 21:06

Ja det er på alle mulige måder en god runde jeg ser tilbage på. Min par på mit første hul er nok den bedste par jeg har fået hele sæsonen. Jeg var virkelig bange for at lave luftslag i mit andetslag fra venstre side af en fairwaybunker, så meget var bolden under mine fødder. Det lyder mærkeligt, men jeg har aldrig været bedre tilfreds med at få den ud af en bunker som tilfældet var i dag. Derefter var jeg ind og i med et 8 jern og holede en 8 meter ned af bakke. Så er man i gang : )

De næste huller spiller jeg ikke super, men jeg holder nogenlunde gang i den bortset fra et par dårlige drives. Bogeyen på 5 var faktisk en birdie med min anden bold, den første hookede out of bounds!

Jeg holdt, som tidligere nævnt, scoren i gang og spillede med fin tålmodighed og det bundede ud i en god afslutning med eagle og birdie på de sidste to.

Tusind tak til Torben Nyhus, som gik caddy for mig. Det gjorde det nemmere at holde grejet tørt og så er han sku ikke helt dum til at læse greens : )

I morgen har jeg Kasper Estrup på bagen som er min foursome makker i divisionen. Det bliver alle tiders og jeg  glæder mig rigtig meget…