Endnu en mislykket uge på CT

2011-10-04 12:36

 Jeg var vildt imponeret af scores sidste uge... Aldrig har jeg da oplevet noget lignende. Søndag skulle man være minus 18 bare for at være i top10. Cuttte blev hele 4 under på en bane jeg ikke helt fandt mig til rette på. Første runde var simpelthen en joke. Spillede egentlig fint, men kæmpede på greens. Jeg havde slet ikke "tur" iden og endte med også at slå en bold væk, 2 meter uden for fairway. En af de dage man bare gerne vil overstå. Var noget overrasket over efter runden af være 5 slag fra cuttet som var 2 under efter første runde. Jeg var presset i anden runde, hvis jeg skulle være med i weekenden. Så da jeg sendte det første slag på første tee ud i havet, gjorde jeg det ikke nemmere for mig selv. Dobbelt bogey på første hul - så er man igang. Spillede godt derfra og med 5 birdies på de næste 8 huller var jeg minus 3 efter 9 og anede chancen for at komme med i weekenden alligevel. FEDT!

På hul 10 sluttede det næsten igen, da jeg trak et 9 jern fra midt fairway ud i vandet venstre om green. Uprovokeret fejl må man sige! Det resultarede i en dobbelt bogey mere, og trods godt spil ind og 3 birdies mere, var en runde i 4 under par ikke nok til at være med i weekenden. Men det var dejligt at få lavet nogle birdies igen... Jeg må hæfte mig ved det positive, som i øjeblikket er at jeg øjner fremgang hele rtiden. Jeg spiller bedre og bedre og kan simpelthen ikke forstå jeg ikke er med i weekenden de sidste to-tre uger... Simpelthen utroligt. 
Det har ikke været en god sæson, på ingen måde resultat mæssigt, men jeg håber og tror at jeg kommer styrket ud af det. Lige nu er det svært at se, hvad jeg lærer ved det, ud over at jeg bliver testet personligt hele tiden. Mange ville nok have sat skoene og tænkt "det var nok det", men sådan er jeg ikke. Nogle vil måske kalde det naivt eller dumt, men jeg ved jeg er god nok. Jeg har bare ikke haft heldet med mig i år, og jeg har lidt mange mentale nederlag som stadig sidder og nager. De er hårdere en jeg havde troet og sværer end forventet at få vendt bøtten. Det er umenneskeligt hårdt pludselig at være den alle tænker "hvad fanden sker der med ham" om. Især når man som jeg gennem 5 år har haft kontinuerlig fremgang på alle områder. Resultaterne er der ingen grund til at nævne, for der er jo nærmest ingen :-(
Nå men for at komme tilbage til noget positivt og fremadrettet så er der folk, der stadig tror på mig og folk bag mig som jeg skylder en KÆMPE tak.
Udover alle mine sponsorer, så gør Michael Dreisler og Jens Elung et fantastisk stykke arbejde support mæssigt, uden dem havde jeg ikke haft så massiv opbakning som jeg har haft i år sponsormæssigt.
Og jeg kan med glæde fortælle, at jeg idag har fået underskrevet endnu en sponsor, en af de sjove af slagsen. Ja ikke morsom, men en der betyder rigtig meget. Nordjysk Elhandel er gået hen og blevet min hovedsponsor. En fantastisk spændende virksomhed, som jeg besøgte et par måneder tilbage. Rare mennesker og mange golf entusiater, som jeg mødte for en måneds tid siden til min sponsordag.
Jeg er stolt over at Nordjysk Elhandel vil hjælpe mig og jeg håber på at give noget tilbage de også syntes har en værdi for dem :-)
Fremover vil jeg gå rundt med Nordjysk Ehandels logo på Hjelmen :-)
Ellers er jeg sådan lidt på standby lige nu... Troede jeg havde teet bolden op på Challenge Tour for sidste gang i sidste uge i år, men jeg er 3 reserve til Lyon i denne uge. Kommer jeg ind i morgen, så tager jeg afsted!
Eneste problem er at jeg i sidste uge mistede min rejse pung, med ALLE mine kort. ALLE betalingskort og alle personlige kort. Jeg tror den blev stjålet i Billund lufthavn.Jeg må rejse med kontanter, hvisj eg kommer ind!
Ikke nogen rar fornemmelse og det påvirkede mig nok også mere end jeg egentlig var bevidst om i sidste uge. Idag har jeg brugt tid tid tid og mere tid på at generhverve de kort jeg mistede. Puha der er lange udsigter med mange af dem :-( Tak til Anders Schmidt, min room mate, som dækkede min udgifter hele ugen :-)
Nå men som mor ville sige, det var hverken arme eller ben... ha ha ha.
 

Jeg vil smutte...

 

God dag til jer alle.