En sej kamp – Godkendt…

2011-03-31 17:51

Ja det kom jo ikke bag på mig, men det var dejligt at komme i gang på CT som CT spiller… jeg slog et godt drive på første tee, et slag jeg har glædet mig til længe og en følelse jeg nok sen glemmer, ligesom mig første slag i landsholdtøj, første slag som ny turnet pro, og nu første slag på CT som CT spiller…

Det vil være synd at sige at jeg spillede super, men jeg nødt det mere end jeg længe har gjort, det er positivt, rigtig positivt. Og jeg fik den da rundt i en hæderlig score, især takket være en fin afslutning (birdie-birdie).

Jeg er lidt lost mht. længderne hernede. Bolden flyver jo  en del længere end normalt og når man så står med eks. vis 157 meter,  så kan man gøre en af to ting.  enten trække 10  % fra de 157 og så sige til sig selv at man skal slå den  157 – 16 = 141. Så vælger man det jern man ”normalt” slår 141 meter med. Man kan også sige 157 meter, hmmm, 7 jern, næe hov det er nok kun 8, for man slår ca. 1 jern længere hernede.

Det  er nemmere sagt end gjort, for det er svært at comitte sig til og man bliver lidt bange for at slå for langt hernede, særligt fra 100 meter og ind. Det skal jeg være bedre til i morgen, commitment altså.

Rass