En god putte uge...

2012-06-30 09:58

Jeg ser tilbage på en turnering der kunne være blevet rigtig god. Jeg tror det har været min bedste putte uge i år, desværre også min værste uge fra tee. Puha jeg har slået skævt :-( 

Alene i anden runde slog jeg 3 bolde væk fra tee! Det værste ved det er, at det er begge sider jeg mister den til, og det irriterer mig grænseløst for så er jeg tilbage ved det sving jeg så hårdt har kæmpet for at blive af med... Jeg svinger for meget venstre gennem bolden (faktisk lidt udefra) og så er det retningen på slaget bestemt af om jeg når at lukke køllen i eller holder bladet for at undgå venstre. Jeg mister SÅ meget tryk og jeg slår bolden alt for højt, så det var meget frustrerende!
I første runde mister jeg en i højre på 9 hul. I anden runde i højre på 9 igen og venstre på 10 samt venstre på 18. Og vi snakker ikke lige 10 meter højre/venstre, vi snakker nærmere 20-25 meter. Ikke godt! Jeg har ikke haft det godt med svinget i denne uge trods det at træningen optil forløb godt. Hvad kan man konkludere ud fra det? Det ved jeg ikke, you tell me ;-)

Heldigvis er jeg fyldt med motivation på at komme på sporet igen med svinget, så der skal bare arbejdes videre med tingene så der kan komme lidt tryk på den bold samt ensartet flugt og kurve. Det andet holder ikke!

Jeg måtte tage til takke med en 30 plads, hvilket på ingen måde er godkendt. Aspekter af spillet er bestemt godkendt, særligt putningen var i orden. Jeg syntes også mit korte spil omkring green var fint. Mine jernslag var meget svingende, men det var markant bedre end min driving.
Det var ikke spild af tid, for om en par måneder besøger Challenge Touren samme sted, og jeg forventer da helt klart at være med i feltet. Jeg er spændt på at høre hvad spillerne siger til banen. Jeg syntes den er rigtig fin tee til green, lidt for meget plads fra tee faktisk (sygt at jeg ikke rammer flere fairways), men omkring og på green syntes jeg den halter. Greens er ret skæve og ikke særligt dybe, samtidig med at de var ret hårde. Vi spillere snakkede om efter Pro Amen og efter første runde om, at ramte man 9-10 greens, så gjorde mand det godt. Vanvittigt! I anden og 3 runde spillede den i modsat vind og meget lidt af den, så der var det en anden bane samtidig med at green var blevet en tand langsommere og en tand blødere. Den var faktisk ikke så svær de sidste par runder.

Nå jeg skal lige i fitness og smede lidt :-)

Hjelm