En dejlig periode - og tiltrængt ;-)

2011-11-04 13:05

Jeg fandt lige tid her fredag eftermiddag til at sætte mig ned og tænke lidt over den sidtse periode der har stået på hård fysisk målrettet træning, tekniske ændringer og arbejde dermed samt generelt bare en smule nytænkning omkring flere aspekter.

Det går rigtig godt med det, og det er fedt... Det frembringer i høj grad lysten til at træne og højner motivationen til at yde 5-10 % mere. Både i fitness centret og på træningsbanen. Havde endnu en god træning med Thomas Larsson idag. Mange af de ting vi har haft fokus på er nu ved at sidde uden at jeg tænker så meget over det som jeg gjorde i opstartsfacen. Det er skønt, og jeg kan mærke kvaliteten i både bevægelse samt boldflugt. Rigtig skøn feed back... Vi er ikke i mål endnu, men det nærmer sig, og som jeg rammer bolden nu er tæt på at være "godt nok" til mig ;-) ha ha ha....

Jeg havde også en dejligt gensyn med Jan Larsen igår. Har ikke set ham længe, kun snakket på skype og over telefon. fedt at møde sigen personligt!
Vi kom frem til et kanon redskab jeg kun kan forestille mig vil gavne mig. Jeg er til yderste fingerspids en perfekstionisksk person der sætter pris på struktur, rammer og planer. Og vi fandt frme ti len modle jeg vil prøve at forklare med ord som handler om hvordan mit mindset i givne situationer bør fungere og hvordan jeg tackler situationer jeg ikke lige havde forudset eller planlagt.

Det går i alt sin enkelthed ud på at forsøge at placere sin bold i A1a hele tiden. A1a er positionen hvor leje, position og afstand er perfekt til at kunne angribe. Derfra kan og bør man tænke aggresivt, for alle forudsætninger er opfyldt for at slå efter pinden. A1a er altid et fairway leje. Så findes der A1b og A1c (som også er i fairway positioner) som kan gøre at man må tænke på at være mindre aggresiv eller faktisk i nogle tilfælde deffensiv. Man kan være forkert placeret på fairway eller have en akavet længde eller faktisk opnå et dårligt leje i fairwayen (turfhul etc.). Det kan lyde indviklet, men det giver mening for mig, hvilket vel er det vigtigste ;-) ?
Der findes også B1a, B1b, c og d samt et C leje. Ved B lejes har man mistet fairway eller green og derfra kommer strategien igen til at afhænge af leje, placering, længde etc. Man kan have den fineste indgang, en super længde og et leje der faktisk er tæt på et fint fairway leje. Derfra er man naturligvis aggresiv! Men man kan også havne i den anden grøft, og være skidt placeret, med et leje der ikke giver andre muligheder, end at spille sig hen til en ny A1a position, for dernæst at angribe. 
C positionen minder meget om B. C er er klipningen længere væk fra fairway en B. C kan også gradbøjes i C1a,b,c og d etc. men jeg har valgt at holde mig til et almindeligt C, da det her for mig, kun handler om at få den tilbage i en ønsket position.

Hva kan dette så hjælpe med? Ideen er meget god og konceptet rigtig fint, og jeg er overbevist om at det vil gøre mig bedre rent course management mæssigt, samt fjerne den "åh nej" følelse man kan rende ind i på runder, når man havner i noget uventet eller noget man ikke slog efter. Som udgangspunkt spiller vi alle efter at være i position A1a hele tiden, men virkeligheden er jo anderledes, og det handler om at få det bedste ud af den situation man nu engang havner i.
Fremover har jeg en plan som jeg kan følge uden at tænke alt for meget over tingene. Det handler om at slå de rigtige slag og tage de rigtige beslutninger. Så simplet er spillet nu engang, og dette redskab vil hjælpe mig med at tackle B og C bedre.

Håbe det var læsning der gav lidt mening :-)

Hav en god dag og nyd weekenden.