Divisonsweekenden ovre, Hole in One, gode takter og nedtur søndag eftermiddag...

2010-05-02 21:39

Ja så kom vi gennem første spilleweekend i divisionens tegn.Skønt at komme ud og konkurrere lidt igen. Jeg syntes jeg har trænet længe efterhånden, så det var godt at få lidt spiltræning igen under lettere pres.
Det blev til en komfortabel sejr lørdag over Holstebro på hjemmebane. En kamp vi alle var spændte på, da det for os var weekendes nøglekamp. I mine øjne mødtes puljens to bedste hold, så der var fokus fra start til slut. Efter foursomes havde vi ideel udgangspunkt for en sikker sejr. Vi vandt simpelthen alle 3 foursomes i sikker stil, så det var bare kanon! jeg selv spillede fint og formåede faktisk at lave det ultimative. Hole in One, Yes Sir : ) Kæft det var fedt, og mega lækkert at det var et super slag. Man tror det er løgn når bolden forsvinder!
Vi vandt som sagt sikkert med cifrene 12-6, trods personligt nederlag til mig selv mod min gamle foursome makker Lange. Hatten af for hans spil, han var bedst på dagen!

Søndag gjaldt det så Gytteård på deres hjemmebane. Efter foursomes er stillingen 3-3, så det var helt lige og intet afgjort endnu. Vi var ellers godt på vej til 4-2, men et 3 putt på 18 green gjorde at vi måtte nøjes med 3-3 i stedet for 4-2. I singlerne så det i lang tid ud til at vi skulle trække det længste strå, men guderne ville det anderledes og til sidst må vi tage til takke med et nederlag på 10-8, mindst mulige margin. 
Hold da op hvor var det en skidt fornemmelse. Skufflesen var total, og det gør stadig ondt! især da jeg ikke selv formåede at vinde min single. Taber på 18 hul, 1-0. Hold da op hvor rullede min modtander mange meter putts i på håbløse greens. Gyttegårds greens var virkelig medtaget af den hårde vinter. Der var huller eller bare pletter overalt. Det gør det svært at tro på trilleren. Og selv om jeg faktik føler jeg puttede ret godt, så fik jeg kke nok i, sammenlignet med min modstander. Det er altid pisse irriterende at se på, når ens egne putts tager kanterne og bliver oppe. Sådan er det, og ordet retfærdighed skal ikke deffineres på en golfbane og slet ikke i hulspil. Et spil jeg nok aldrig bliver klog på, hvilke sådan set er fint nok. 

Nå men status efter weekdenden er således, at vi ligger side om side med Holstebro på 2 pladsen i puljen, efter Gyttegård på 1 pladsen, mens Silkeborg danner bundprop. 

Rasmus