Disneyland!

2011-05-04 16:49

Heldigvis er banen ikke som navnet ligger op til. Der er ikke meget Mickey Mouse på den bane vi skal spille. I mine øjne en helt okay bane der er i super fin stand. Banen er ikke ret lang, tilgengæld er den meget smal... Man SKAL simpelthen være god fra tee, og er man det, så er det en rigtig nem bane. Jeg håber jeg kan tage spillet fra weekendens single søndag med ud fra morgenstunden af og ugen ud, så kan det godt blive sjovt :-) Jeg teer ud 7.40, med to franskmænd. Relativt tidligt, men så får jeg de bedste greens...
Idag har hverken Anders Schmidt (min roomie) eller jeg spillet Pro Am, så der er blevet trænet lidt i stedet. Træningen gik fint, og svinget føles godt. Putting greenen er desværre ikke nær som god og hurtig som banen, så der blev ikke brugt at for meget tid der, kun på putts under 3 meter. Putting greenen er nok det værste her på området. Man fristes til at sige, at Mickey Mouse har været inde over det design ;-)
De har ihvertfald begravet et eller andet stort dyr inde midt på greenen som gør store dele af greenen ubrugelig. Lidt synd, men det er vel bedre med en dårlig putting green og gode green på banen end hvis det var omvendt...!

Vi skal nok snart ud og spise, så vi kan komme i seng i ordentlig tid, jeg skal jo op før en hvis herre får sko på ;-)

Kryds fingre imorgen :-)

Rass