Det går bedre og bedre, med flere ting : )

2010-12-15 11:27

Ryggen er sku begyndt at blive helt medgørlig : ) Det er virkelig skønt - mit samarbejde med Morten Villumsen bærer frugt!

Jeg er begyndt at lave stabilitets træning, og har gjort det tre gange nu - har hviledag idag! Det indebærer ikke meget andet end min egen krop, en bold og så en vægtsive i et par stykker af øvelserne. Det er hårdere end forventet, men samtidig bedre end forventet. Jeg er øm nogle steder efter træning, jeg aldrig har været før... En ny oplevelse ; )

Jeg begynder at slå lidt bolde i denne uge, og det glæder jeg mig til. Må hellere starte lidt forsigtigt ud - men igang det vil jeg. Det er jo snart nytår, og så går der ikke længe før turen går til Indien. med sæsonstart for CT! Morten mener jeg er fit for fight til den tid : )

Og så fik jeg i sidste uge en dejlig mail fra DGU. Jeg er rykket op i pro teamets A trup, sammen med spillere som Jeppe Huldahl, Mark Haastrup, Andreas Hartø og Joachim B. Hansen. Det er jeg glad for - særligt DGUs nye struktur gør det til en stor fordel for mig næste år. Jeg bliver støttet økonomisk, som gør det nemmere at rejse rundt og spille i hele Europa! Det er kanon : )

Hvis ikke jeg når forbi bloggen indne den 24 december, så vil jeg da lige ønske rigtig glædelig jul til jer alle!

Glade julehilsener fra Rasmus