Den næste tid...

2012-07-07 22:24

Foran venter en spændende tid, og jeg tror på at jeg går noget rigtig godt i møde. I lang tid har der været noget godt under opsejling, og nu må det snart ske ;-)

I næste uge tager jeg til Finland og spiller en ret stor Nordic League turnering i Helsinki. Finland lyder måske ikke så fedt, men jeg garanterer for at degt bliver en fed turnering. Min erfaring med finner og finske turneirnger kun positivt. Der har fede baner, gode set ups, og der mangler INTET! Glæder mig meget... Ugen efter spiller jeg Challnge Tour i Italien på en bane jeg ikke spillede sidste år, men scores fra turneirngen sidste år var "høje" - med en vinderscore på -8, mens en score i par var godt nok til at blive nummer 8. Lige min type bane :-) Jeg hørte at roughen v ar vanvittig og fairways smalle, så det lyder som en bane der skal spillet fra fairway... Passer mig fint ;-)

 

Efter Italien har jeg (formentlig) en uges pause. Jeg tror ikke jeg kommer ind i England på min kategori i den uge, så der skal en T10 til i Italien (formentlig) for at være med der. Det gør jeg da bare :-)

Ellers står den på træning og klargørring til de næste 3 uger, hvor jeg alle 3 uger spiller CT. Først i Finland, så i Norge og sidst i Danmark (Stensballegård). 

Jeg ser frem til den kommende tid, og regner med at jeg går nogle fede runder i møde. Tålmodighed bliver et keyword, der har været bud efter noget godt længe, og jeg er sulten efter at det skal ske. Nøglen til dette bliver tålmodighed ;-)

 

Hilsen Rasmus