Dejligt med noget træning...

2012-06-21 15:36

Jeg har godt nok nydt den sidste uges tid, ja snart 14 dage. Der har været tid til at få ladet batterierne op, fået trænet på det der ikke virkede i Østrig og fået flyttet nogle tons jern i fitness world ;-) Skønt!

Træningen går godt, og jeg syntes jeg kan mærke det er meget tæt på at være rigtig godt. Jeg har fået spillet to runder i og har hhv. været 3 og 4 under par. Særligt putningen har været fin, så det har været lækkert. Jeg har simpelthen lavet en ny rutine og det føler jeg virker. Jeg brugte samme rutine da jeg spilled emig på Challenge Touren i 2010 på Nordic League. Kendt stof, som lige blev gravet frem. Nåe ja, mindre detalje, så har jeg også skiftet til min anden Titleist putter, Fastback Xperimental Prototype ;-) Noget må man jo gøre.

Det hele går planmæssigt frem ad, og jeg er tilfreds med udviklingen af tingene den sidste tid. Næste uge spiller jeg med på ECCO touren på Stensballegård. Jeg kommer ikke ind på CT i øjeblikket - så er det jo godt at der er ECCO tours at spille. Og senere på året så gæster CT jo Danmark på selv samme anlæg. Det skal nok blive godt, har hørt meegt godt om banen så det bliver fedt.

 

Lige en kort reklame for www.100huller.dk som finder sted på lørdag. Kig forbi siden og se om ikke der kunne findes interesse for at støtte op omkring Aalborgs Eliteafdeling, Danmarks mest succesrige klub i Danmarksturneringen gennem de sidste 20 år. 8 fra trupperne spiller hele 100 huller nu på lørdag, og jeg har da selv tænkt mig at komme ud og hjælpe dem i mål som caddy. Håber for spillerne og for dagen, at vejret bliver nogenlunde ;-)

 

Vi hører i løbet af næste uge, efter ECCO Touren på Stensballgård :-)

 

Rasmus