Debut må vente...

2011-01-06 21:55

Ja det var egentlig utroligt, jeg ikke selv havde tænkt over det. Men turneringen i Indien i næste uge er på ingen måde interessant for mig pt.
Jeg står overfor en scanning, som jeg må udskyde hvis jeg tager afsted. Turneringen ligger som den eneste de næste to måneder, og så er jeg jo ikke i form pt. Hånden på hjertet, jeg ville ikke bryde par, jo måske, men jeg tvivler. Jeg har ikke været på græs i to måneder, eller siden jeg spillede de 6 huller op til tourskolen i Spanien inden jeg blev skadet. Det lange spil er nok fornuftigt nok, men jeg har ikke chippet eller puttet i to hele måneder. ikke på græs ihvertfald. Der er langt til Indien, det er dyrt og det det ville være dumt at give sig selv et "nederlag" i min debut turnering Challenge Tour spiller. Jo det ville da være fedt at opleve Indien, men jeg er jo ikke interesseret i at tage derned for at opleve Indien, jeg vil ned for at konkurrere og det kan jeg ikke pt.

Det har ikke hjulpet på motivaionen, at jeg ikke har haft succes med at få visum, jeg ansøgte d. 20 dec, men har ikke fået noget svar på hvornår det sku være godkendt og/eller tilsendt inden afrejse som var planlagt søndag. Da European Tour afdelingen så hjalp til (både Lasse Jensen og jeg) så blev det godkendt samme dag... Hmmm... Flot ikke?

Nu har jeg officielt trukket mig fra turneringen, samme dag som jeg fik at vide at mit visum blev godkendt. Lidt ironisk, men det er den rigtige beslutning.

Som jeg skrev igår vil jeg pokkers gerne afsted, men der har væretfor meget bøvl og jeg har ikk kunne forberede mig mentalt på turneringen.
Nu kan jeg tilgengæld bruge den næste måned eller to på at komme 100 % på plads med ryggen, som trives og forbedres hele tiden. Jeg kan få planlagt sæsonen og lagt en handlingsplan frem for at satse på "et skud i tågen" som en tur til Inden ville have været hvis jeg tog afsted. Tror det er givet godt ud, at blive hjemme og få finpudset formen inden det for alvor starter med turneirnger uge efter uge fra sidst i april og frem til sidst i oktober.

Syntes bare lige jeg ville dele mine tanker med jer : )

Rasmus