Dårlig turnering!

2010-07-12 09:19

Ja en 33 plads er ikke videre imponerende, at lave 7 birdies på 3 runder er katastrofalt, ingen i sidste runde er pinligt... Der er ikke så meget at sige til det, det var ganske enkelt tyndt. Spillet var ikke super, men okay og godt nok til at være under par. Det skete ikke, så det må analyseres... 
Jeg var ganske enkelt piv elendig med mine wedges. Det er lidt sjovt, eller det er det faktisk ikke, men inden jeg tog til Finland havde jeg en lille snak med den gamle om mit spil pt. Han syntes, at jeg var markant bedre fra 110-120 meter og ind sidste år eller i det hele taget tidligere end tilfældet har været i år. Jeg studsede noget over det, men ikke mere end det. Efter første runde kunne jeg godt se der var noget om det, og efter turneringen er jeg sikker på at der er noget om snakken. Ud af mine blot 7 fugle i turneringen er 2 af dem 2 putts på par 5 huller, et holet indspil og blot 4 af dem kom som følge af et jernslag ind til green. Nu kommer det vildeste af det, ingen af de sidste 4 var efter et wedge slag, nej det var hhv. et 6 jern, 7 jern, 9 jern og så et chip på endnu et par 5 hul til "klar" birdie. Det gik direkte ind og påvirkede mentalt. Jeg troede simpekthen ikke på mine egne evner med en wedge, overhovedet! Vildt skræmmende, for jeg burde gøre som Thorbjørn er igang med pt, ride på bølgen af succes og gode resultater og så bare fortsætte og lade selvtilliden vokse runde for runde. Det er som om, at jeg har ladet det, indirekte påvirke mig negativt, og ladet det tynge mit spil på banen. Det er som om jeg har et urimeligt forventningspres til mig selv, og det har jeg på ingen måde indfriet.  

Udfaldet af turneringen betyder, at jeg mister lidt terræn til de nu førende på Nordic League, en rangliste jeg førte inden turneringen i Finland. Det betyder, at jeg nu skal ud og jagte igen. Det er nok fint for mig faktisk. Det burde få mig til at slappe mere af derude, og spille det spil jeg kan spille.
 
Nu står den på hård træning. Den næste opgave bliver i Tyskland på Green Eagles, vist nok Europas længste med lidt over 7000 meter, ganske vist par 73, men det bliver en helt anderledes bane end den i Finland. Der er nogle ting der skal arbejdes på teknisk, så jeg kan få mere tryk i bolden igen. Så skal der trænes meget længdekontrol med wedges samt putting. Jeg puttede i snit 3 gange mere pr. runde på Aura golf, end tilfældet har været de sidste to måneder. Det er nok ikke så meget teksnik, men mentalt samt speed control.