CT 2013 - cat 11.

2012-11-27 22:06

Drømmen brast og det er lidt hårdt lige nu. Men livet går videre, og jeg mistede hverken arme eller ben ;-)
Det har været en god oplevelse at spille Final Stage, og jeg ved hvad der venter næste gang jeg skal spille med på Catalunya. Der er en helt særlig stemning, som skal opleves på egen krop.
Jeg må indrømme at jeg efter første runde havde gjort det lidt for svært for mig selv at komme tilbage, men vigtigst var, at jeg havde mulighederne og gav mig selv chancerne. Jeg har over fire dage spillet rigeligt godt til at jeg ikke burde skrive blog nu, men lade op til en 5. runde. Sådan gik det ikke, desværre!
Jeg fik ellers en start idag der gav blod på tanden, med eagle, birdie og birdie (minus 4 efter 3 spillede huller). Det var lidt det samme igår, med eagle på 3 hul. Desværre var min jagt på at hente slagene fra første runde forgæves, for dumme fejl sneg sig ind umiddelbart efter og det endte med status quo :-(
Det var også historien fra 2 runde som jeg fik til 2 under efter 10 huller og sluttede alligevel en over par den dag med en dobelt bogey på næstsidste hul og et meget kort misset par putt på mit 15 hul  undervejs :-(
Det har været utrolig meget stolpe ud hernede, men som man siger: "What doesn´t kill you makes you stronger" og jeg syntes egentlig jeg kan være tilfreds med sæsonen og min udvikling som golfsppiller. Jeg har forbedret min kategori 13 til kategori 11 næste år, og da jeg stadig er i Pro Teamet og får invites til turneringer den vej, så får jeg en god chance for at gøre det rigtig godt på Challenge Touren næste år, som efter mit hovedet er den "holdbare" vej til det forjættede land, Europa Touren.
Jeg er blevet en meget bedre ball striker i år, hvilket er lækkert. Jeg har arbejdet hårdt med nogle tekniske ting som er ved at falde på plads, og som har gjort at jeg har kunnet spille på et noget højere niveau over længere tid i år end jeg har gjort nogensinde. Meget bedre end det år jeg sluttede T5 på Nordic League. Der bølgede spillet og kvaliteten af slagene meget, hvilket jeg ikke føler det har gjort i særlig høj grad i år. Det er positivt! Jeg er blevet meget bedre mentalt og jeg har det bedre på banen end nogensinde. Jeg holder hovdet koldt og jeg bevarer roen når der opstår modgang. 
Det eneste jeg mangler for "at slå igennem" er at hole flere putts og finde et højere bundniveau med putteren generelt. Jeg har naturligvis dage hvor jeg putter godt, men det er ikke ofte nok, og det er altså nødvendigt at putte godt for at have succes. Hvordan gør man så det??? Jamen jeg skal hjem og ligge en plan for det og skrive ned hvad der er godt og dårligt med putningen, hvornår det føles godt og føles dårligt, hvad jeg mærker tænker og sådan. Det skal analyserer helt i bund og så skal der tages udgangspunkt i det mht. træningen for at forbedre denne del af spillet. Jeg lyver ikke når jeg siger, at putningen er mit svageste punkt, og det dur altså ikke. Ikke hvis man skal op på højeste niveau, som målet  jo er. Når jeg er "på" i det lange spil er der ikke mange der er bedre, jo McIlroy og de helt store stjerner, men jeg vil våge den påstand, at jeg er meget bedre end gennemsnittet på både CT og ET.

Nok om det, nu skal jeg hjem og holde et par ugers golf fri, førend jeg begynder at tænke på golf igen. Trænger til at holde "fri" og til at besøge fitness over en længere periode. jeg har haft lidt knas med albuen i nogle måneder og så begynder jeg at mærke øget ømhed i ryggen om morgenen, så der er noget muskeltræningsarbejde der venter på Rasmus Hjelm. Fysikken har været rigtig god i år, og nok en af grundene til at jeg har kunnet spille på højt niveau længere tid af gangen end tidligere, og så har jeg været stortset skades fri. Der har kun været irritations og "arbejds" skader så som albuen og ømhed i ny og næ, men intet akut og alvorligt. Stor ros til min fys Morten Villumsen og massør Lars Henrik Thomsen for at passe deres arbejde og holde mig fit :-)

Nu vil jeg i seng, vi flyver 6.15 fra Barcelona (1,5 times kørsel herfra) så vi skal tidligt op :-(

Rasmus