Bye bye Danmark :-)

2011-02-25 10:00

Nedtællingen er begyndt og få timer til afgang - skønt.

I den korte tid jeg var hjemme nåede jeg det jeg skulle. Jeg fik checket op på svinget, givet den gas i fitness og vasket tøj, he he. Med andre ord, jeg er klar til afgang. Svinget sad faktisk rigtig fint, det er kun et spørgsmål om at tro på det, for planet er lige i øjet og kroppen underkrop og overkrop arbejder fint sammen. Tro på det, tro på det - tro på det!

Målet med turen er overordnet at få spillet nogle turneringsrunder og komme ind i turnerings mode inden Kenya i starten af april. Det er selvfølgelig ikke specifikt nok som mål og jeg har også flere delmål, men jeg tænker på denne tur med sæsonens helt store målsætning som største prooritet, T20 på Challenge Tourens rangliste. Dermed ikke sagt, at jeg på førte tee og generelt på banan er ligeglad med score et, for når man først står i det, så er det altid målet at komme  "hus" med færrest antal slag - det er det hver gang!

Jeg vil alligevel have mine delmål for øje og ellers bare gå ned og give den gas træningsmæssigt. Jeg skal ne dog blive endnu bedre til at få mine statestikker til at fungere og så skal jeg have implimenteret min stabilites og fysiske træning i turneringsgolf.

Efter turen håber jeg på at stå med en god fornemmelse af, at formen er ved at være der, ja hvem ved, måske topper den også i en eller to af turneringerne dernede og det ville da være fedt at spille med om topplaceringer også. Man er jo ikke med, eller man tager ikke derned bare for at være med vel? Det er uholdbart, og det lader jeg de andre om at tænke.

 

Jeg håber på at få blogget lidt dernede fra :-)

 

Rasmus