Beklager den manglende blog aktivitet !

2012-09-09 16:09

Hvis der er nogen der har undret sig over den seneste periodes stilhed på bloggen, skyldes det simpelthen et lidt for hårdt program, som tog alt tid og energi fra mig. Jeg har godt nok golfet meget på det sidste ;-)

Golfen er stadig god og humøret ligeså. Jeg var tæt på at finde noget der var godt nok til at vinde i Sverige, men sluttede nummer 37.... Hmmmm... godt nok til at vinde, og så bliver man 37? lyder mærkeligt ikke... Det var ikke desto mindre følelsen. Jeg fik den til 8 under i første runde efter 15 huller, fejlfri og bogeyfri. Desværre så dummede jeg mig, kombineret med en mindre hjerneblødning samt et skidt valg af slag ind til sidste green. Jeg sluttede 3 under for runden :-(

Anden runde blev til 2 under og jeg lå "lunt i svinget" til, med en god sidste runde, at spille med om de første placeringer. Jeg havde to sindsyge hestesko for birdie på mit 8 og 9 hul, for at kunne have spillet de første 9 huller i 4 under. Det blev "kun" til 2 under. Jeg ved ikke hvad det gjorde ved mig, men jeg spillede skidt de første 4-5 huller de sidste 9 huller og måtte trods en afsluttende birdie på 18 hul tage til takke med en runde i par. Det var lidt frustrerende for jeg var ligesom deroppe, over flere omgange, men det "gled" for mig i Sverige :-(

Det skyldtes ikke nerver eller noget. Det var mere fænoment, at få det til at gå op i en højere enhed der ligesom glippede set over tre dage!

Ugen efter afholdt jeg min egen sponsordag, som blev en rigtig fin en af slagsen. Jeg syntes vi havde en super dag og vi var også heldige med et vejr som måtte betegnes som absolut godkendt til golf ;-) Der blev også spillet golf på ualmindeligt højt niveau over hele linjen :-)

Samme uge, i weekenden spillede vi finaler i Elitedivisionen. Jeg var meget opsat på at tage guld igen. Det virkede alle på holdet til at være! Jeg var også af den overbevisning at det skulle ske. Alle virkede til at være i form og forholdene var ideelle for os nordjydere. Det blæste heftigt på Rømø, hvor DM blev spillet. 
Lørdag, i semifinalen mødste vi Frederikssund som desværre viste sig at blive det sejrende hold den dag. 10-8 tabte vi, med mindst muiligt margin. Jeg må indrømme, at jeg i min single ikke havde den fornødne skarphed eller "tur i den" til at vinde min match som var en "must win". Mega ærgerligt, og jeg var virkelig ked af det på holdets vegne. Vi er Danmarks bedste hold, når vi rammer niveauet, men vi tabte den eneste kamp vi har tabt i år med mindste mulige margin den lørdag. Bad luck eller uskarpt det ved jeg ikke, men jeg følte lidt det var min skyld vi ikke spillede med om guld søndag!
Søndag viste vi derimod ryggrad og format og storsejrde i bronze dysten. Vi vandt 14-4! Trods lækkert spil, så er  Bronze bare ikke noget der kan sammenlignes med følelsen af guld om halsen.
Efter en hård weekend kørte Nissanen, incl. undertagnede, mod Sjælland. Allerede mandag morgen skulle jeg spille The Hurdle. En fed dag, som havde givet gode penge på kontoen de sidste to år :-)

Jeg spillede ikke super godt i år, men jeg puttede tilgengæld vanvittigt og fik den rundt i minus 4 i Søllerød. Det var den delt anden plads individuelt, så det var lækkert, og en fin check med hjem i baglommen kom der da ;-)

Igen tirddag morgen stod den på Pro Am, denne gang i Kokkedal! En fin dag blev det til, og jeg syntes faktisk spillet og energien var okay! Jeg holede et fuldt 9 jern for eagle på runden, og vores hold gik hen og vandt.... Great succes :-)
Selve turneringen blev en kamp for Hr. Hjelm.
Je blev ramt af forkølelse og mistede svinget lidt. Jeg følte mig simpelthen som en betonvæg der hverken kunne eller ville rotere. Puha jeg syntes kroppen var blevet træt. Jeg havde spillet hhv. 27, 18, 36, 36, 18 og igen 18 huller inden turneirngen i Kokkedal startede. Jovist er det mit arbjede, men det er godt nok mange huller i træk ;-)
Jeg nappede heldivis 54 mere - haha!

Som sagt, så spillede jeg ikke så godt, men mit korte spil holdt scoren nogenlunde. Fik også trænet det en del må jeg sige! I sidste runde lynede jeg med putteren og leverede dagens bedste runde på finale dagen. En 16. plads blev det til, og det var vel hvad jeg burde og kunne få ud af det spil jeg leverede! Alt i alt meget godt tilfreds.

Nu står den på en dags hvile før jeg starter på at træne frem mod Ecco Tour i Himmerland. Der skal trænes meget wedgegame, samt CT i Catalunya området i det nordlige Spanien ugen efter. 
Jeg skal lige have energi tilbage til kroppen, så er jeg klar til at give den fuld gas igen :-)

Go´ søndag aften!