Bedre...

2011-05-06 19:06

men stadig for ringe. Spillet var fint idag. Jeg driver bolden ganske godt og langt. Kun en gang savede jeg den i krudt. Den var så tilgengæld også mega langt ude i krudten. Begrænsede det til bogey så det var okay. Der hvor jeg er for ringe i dag er med wedgen. Jeg har under 100 meter til pinden fra fairway 8 gange og er på de 8 huller kun i par. formåede at lave to birdies og to bogeys. Det er bare for ringe! 

Men som sagt, så var spillet fint idag, scoren var bare for dårlig. Hjem og træne wedge game!

Det hele var bedre end igår, ingen tvivl om det, men der kommer stadig slag derude hvor jeg nærmest krummer tæer over mig selv.

Slår et super drive på 18 (mit 9 hul). Jeg har 4 jern tilbage til en godt bestykket green med run off ned mod vand hele vejen rundt. Jeg er nød til at slå efter den, alternativt kunne jeg wedge den 80 meter frem for så at wedge den mod green i tre. På den måde lavede jeg 7 (+2) igår, hvor jeg spillede jern, jern og så wedge. Idag med driver fra tee, var det meningen at jeg ville gå efter green i to, og starten på den strategi var som sagt god. Jeg står over bolden og står faktisk rigtig godt til den. Ingen spændinger eller bekymringer, ren fokus og jeg har god fornemmelse for slaget. indtil jeg når impact, rammer bolden og ser op. Den starter venstre om green og hooker.... Den var nok 30 meter venstre om pinden da den flot plaskede i det stille vand. Wow, et vanvittigt ringe golfslag, men den sad sweet i skeen ;-) 

På hul 1 (mit 10 hul) flusher jeg en mega driver ud midt i brættet og har kun 178 meter til pinden fra klipningen præcis midt i fairway. Jeg ved det bare er en svinget 5er, men af uvisse årsager vælger jeg at slå en lille 4er. (super slag i øvrigt), som ender 10 meter bag pinden oppe på et plateau med et lynhurtigt putt til følge. 3 putt senere fik jeg en sikker par :-( Hvorfor tager man det 4 jern? Forstår det ikke! Jeg kunne selvfølgelig have to puttet den, men fra 10 meter af 3 putter man engang imellem, det er ikke putterens skyld, det er valget af jern på fairwayen.

På hul 3 (mit 12 hul), hamrer jeg den ud i fairwayen, som er mega smal. Jeg ligger 275 meter ude i fairway med 190 til pinden. Perfekt til 4 jernen. Igen står jeg godt over klatten og føler at det her slag det har jeg bare i mig, og jeg føler godt for den. Indtil jeg når impact ca. 5 cm før bolden  i den fine fairway. Bolden flyver vel 140, og ender i samme bunker kort af green som jeg lå i igår, og lavede 6 (+2). Hold nu K... ! tænker man, krummer tæerne, sluger pillen og går op til sin bold. Jeg sweetede tilgengæld det bunkerslag op til 1,5 meter. Dagens eller årets bedste slag vil jeg tro, men mistede desværre puttet :-(

Nå det var lige de tre ting der lige skulle ud af systemet. Naturligvis slår jeg også mage gode slag, og slår den også tæt på i ny og næ. Jeg får bare aldrig opbygget et momentum som gør, at man kan skyde lavt. Jeg burde have været 4-5 under idag. Det havde ikke været nok til at være med imorgen, men det er bare vigtigt, at man når man spiller godt får scoret godt også. Jeg slipper bare ikke godt nok afsted med de små fejl og udnytter ikke de chancer jeg får skabt!

Det lader til, at det her golf er blevet lidt sværere for mig end det hidtil har været, men jeg giver ikke op. Jeg tror jeg kommer styrket ud af det her forløb, men i guder hvor er det bare trist at stå i det. 

Vil nødigt lyde klynkende og det er jeg bange for at ovenstående gør... Jeg går jo og laver det jeg bedst kan lide, og vil gerne pointere at jeg stadig elsker det. Det her spil er altså bare sjovere i medgang...

Kom nu, det vender snart :-)

Jeg overvejer kraftigt, at få en caddie med ud de næste gange, bare for at se om ikke lidt snak om tingene (slagene og linjerne) kan hjælpe lidt på det hele. jeg er altså bedst og har leveret bedst, når jeg har en med på sidelinjen. Min gode ven Thomas fra Titleist har budt sig ind som hjælp og jeg ved Torben Nyehuus også gerne vil med. Jeg skal lige hjem og finde ud af at strikke det hele sammen. 

Nu vil jeg få pakket mit grej, så jeg kan komme hjem itl DK imorgen tidlig.

Bonjour eller au revoir :-)

MC Hjelm.