Back on track!

2010-02-28 18:19

Ja den sidste runde på Hacienda Riquelma under svære forhold og en absolut uacceptabel score og MC som resultat deraf satte sine spor. Jeg var godt nok skuffet, ked af det og chokeret over at det skete.

Men det er nok næppe sidste gang jeg bliver skuffet og ked af det derude, ja slået af hesten om man vil. Jeg fik en god snak med min mental træner Jan Larsen efterfølgende. Vi snakkede egentlig ikke om hvorfor, hvordan etc. Der var ikke rigtig grund til at analysere dybere i hvorfor det gik dom det gik. Jeg noterede ikke engang hvad jeg ramte og hvad jeg ikke ramte. Det var bare en af de dage man må glemme, smide over skulderen og komme videre. Vi fik en super snak og fik sammen bearbejdet det der skulle bearbejdes, samt aftalt at være bedre til at kontakte hinanden. Jeg har i godt to måneder slet ikke snakket med Jan. Det skal ikke have skylden for det som skete, men det var bemærkelsesværdigt så meget jeg var i vildrede derude, og det var ikke sket hvis jeg var bedre mentalt forberedt. Så vi skal vi som minimum snakke sammen hver 14 dag. Det gør vi gennem sæsonen, og bør også gøre det udenfor sæsonen. Jan har den evne, at hver gang vi har snakket sammen, så har han fået migg til at tænke over et elelr andet, som jeg nok ikke ville have gjort, hvis ikke vi havde snakket. Med andre ord, han udfordrer min tankegang og min tankevirksomhed, som uden tvivl er den størst modspiller for mange, også for mig!

De sidste dage har jeg haft arbejdshandskerne på, og det går frem ad med det hele. Jeg fandt ud af at jeg havde fået bolden for langt frem i opstillingen når jeg puttede som gør det lidt svært at stå ordentligt over bolden samt ramme puttsene ensartet med et godt rul. Det har jeg arbejdet flittigt med og det føles bedre og bedre. Det går godt på putting greenen, men det viser sig at være lidt sværere på banen. Det lange spil er også på vej den rigtige vej. Jeg var faldet lidt tilbage til en gammel vane med at være for flad og kort tilbage som resulterer i at køllen er for meget indefra ind mod bolden. Derfor har jeg arbejdet på at få den lidt ud foran mig selv og stejlere tilbage. De sidste par dage er det gået rigtig godt, så jeg ser frem til at se om det virker når det tirsdag bliver alvor.

Inden det bliver alvor venter luge sidste forberedelser med en prøverunde 8.50 i morgen. Det er sku en fin bane vi skal spille, som passer mig rigtig godt (det skal man vel sige, hehe).  Nøglen er lidt at spille par 3 hullerne godt, uden at lave for mange bogeys der. De måler alle ca. 200 meter, så jeg har en god fordel af at kunne slå jern på dem alle sammen. Endvidere skal par 5 hullerne og enkelte par 4 huller udnyttes som gode birdie chancer. De lyder simpelt ikke? He he, det er det u ikke altid, og jeg skal også huske at spille med god tålmodighed for selv om man ha ren gameplan, og en målsætning er det ikke altid den indfries med det samme.

Ser frem til udfordringen. Feltet ser igen ud til at være fyldt og der er mange gode spillere med, forhåbentlig er jeg også med alle tre runder denne gang ; )

Rasmus