afsti afsted ;-)

2011-03-18 19:56

 Ja, i morgen og 7 dage frem er jeg under varmere himmelstrøg på en af spanien perler, PGA Catalunya, sammen med Aalborg og 13 andre spillere/trænere. Jeg glæder mig HELT vildt. Det bliver SÅ godt - forventer mig meget af turen, og tror på at det bliver en uge, hvor jeg kommer tæt på god form.

I den forgangne uge har jeg været meget i Fitness, besøgt min kæreste i Valby, samt fået underskrevet en ny fin kontrakt med Nordea. Jeg var igår til møde med Tom Bargisen, super hyggeligt, og vi fandt frem til en fin løsning for begge parter. Jeg er glad for at Tom og Nordea vil hjælpe mig på vej mod Europatouren ;-) Nordeas logo vil komme på sponsorsiden i løbet af kort tid!

Ellers har jeg fået restitueret i bund, fået afholdt Advisory Board (i går) samt bestilt bilet til Kenya. Jeg er godt nok ikke inde i turneringen endnu, men  står pt som nummer to på reservelisten, i morges var jeg nummer 4, så jeg forventer helt sikkert at komme ind. Turneringen spilles 31 marts-3 april, så der er et par dage til endnu. Jeg flyver fra DK d. 28. Europatouren, Entries Department, ringer når den er endelig bekræftet :-)

Nå, men tasken er pakket, køllerne pudset og Hjelm er klar til en uges træning på Catalunya. Jeg tør ikke love, at jeg får blogget dernede fra, for jeg ved ikke om vi har adgang til internet - men jeg skal tænke på jer ;-)

Bedste Hilsner fra Rasmus