6 runder fra Europa Touren :-)

2012-11-11 16:32

Jeg forudsagde inden afrejse, at mit niveau for tiden var godt nok til at spille mit til Final Stage. Jeg fik ret... En god afslutning, rigtig god, sikrede videre deltagelse til den nervepirrende Final Stage på Catalunya! Glæder mig meget :-)

Med runderne, 71 (par), 70(-1), 73(+2) og 64(-7) eller 6 under par samlet set, rakte til 11. plads - sikkert videre :-) 

Det var en skøn følelse, at putte ud for 64 igår, trods en afsluttende kagebogey. Jeg skal love for at skeen kom i den anden hånd igår, sammenlignet med 3 runde som blev hele 9 slag højere end sidste. Ironisk nok spillede jeg bedst i 3. runde. Golf er bare mærkeligt!

Kæmpe forløsning igår, og tusind tak til alle dem der har skrevet/ringet - Jeg blev bombet ned igår - ha ha...

Nu er jeg reelt kun 6 runder fra at spille på Europa Touren - Vildt nok :-)

Målet d. 24-29 november  på Catalunya er at spille alle runderne, således jeg som minimum har Cat. 7 på Challenge Touren næste år. Der er jo cut efter 4 runder. Det er ikke urealistisk, heller kke uambitiøst. Det ville være en fed kategori at få med henblik på 2013. Gør planlægningen lidt nemmere! Skulle det gå hen og blive så godt, at jeg slutter i T25, og får kort til Europa Touren, så tager vi den derfra. Så langt har jeg ikke tænkt endnu, og tør  knap nok tænke tanken. Jeg vil gøre ALT hvad jeg kan, og skulle det lykkes - så tror jeg Rasmus Hjelm er en ret glad mand :-) 

Jeg kender banerne godt på Catalunya, og ser frem til udfordringen. Spillet er godt, og jeg har tænkt mig at fortsætte lidt endnu. Lykkes det på Catalunya, så kan jeg godt se mig selv gå hele vejen. Flemming Astrup, som var fast supporter for Lucas og jeg på Las Colinas blandt et par øvrige danskere, havde været forbi Catalunya og spillet banerne. Tak for super support Flemming :-) 

Ifølge Flemming, og via de billeder han fik taget på banen er roughen ved siden af fairway er slem, den er rigtig slem. Faktisk er den så slem, at det var umuligt at slå bolden 100 meter derfra. Hvis de ikke klipper den lidt ned, så bliver det afgørrende at være lige fra tee. Det passer mig glimrende, for jeg driver den godt! 

De næste dage skal træneren konsulteres, fitness besøges samt tilses af massør og fysioterapeut. Jeg er lidt brugt, men ikke i stykker! Det handler om at holde golfen ved lige, få ladet op og løsnet op. 

Jeg glæder mig til Final Stage, og tror på at jeg stadig har et par es i ærmet :-)

At slutte Second Stage af med 64, minus 7 (banerekord) på en dag, hvor man ved man skal gå lavt, er noget der bygger ovenpå en i forvejen stor tro på egne evner. 

Jeg fik en besked af Iben Tinning om aftenen inden sidste runde på facebook, som gav lidt blod på tanden, og inden jeg gik i seng, sendte jeg ordene "Jeg klarer den i morgen" til både min kæreste Michelle, min træner og de gamle. Jeg skylder Iben en kæmpe tak!

Det var på ingen måde ydmygt at sende ordene jeg sendte, men det gjorde noget godt ved mig, som jeg ikke kan forklare. Man kan aldrig forudsige en dag som igår, men det hele starter med at man kan se sig selv gøre det, førend det kan lade sig gøre at lykkedes med ryggen mod muren. Planen var klar: 

Et slag af gangen, og ingen putts måtte være for kort, commit til linjerne og hold fast ved rutinerne. Knap 5 timer senere, total drænet for energi var planen udført, og jeg gjorde det der var nødvendigt. MEGET tilfredsstilende (skrevet og sagt nordjysk) :-) 

Nu vil jeg slutte, førend jeg har skrevet en hel bog.

Sportslige Hilsner fra Rasmus Hjelm