1 skridt frem ...

2011-03-10 15:08

og 4 tilbage :-(

Bedst som man tror man har fundet noget, så får man en over snuden igen... Kæft det er ubegribeligt, at jeg er over par idag. Spiller sku solidt langt hen af vejen, men i den stærke vind så kommer der et tidspunkt hvor man skal hole et putt for par for at holde momentum kørrende, dem mistede jeg så - alle sammen! Det var en særdeles pinlig affære på green de sidste 11 huller idag. Jeg brænder 4 putts under en meter :-( Det gør ondt, og det er svært at være positiv i skrivende stund. Jeg skal godt nok spille i morgen, men det bliver ikke i den sjove ende. Jeg må se om jeg kan komme nærmere toppen så...

Er glad for at vi i morgen spiller den sidste runde hernede, jeg har ikke fået det ud at det jeg gerne ville, og ved at der venter hårdt arbejde forude når jeg kommer hjem. Både teknisk, mentalt og fysisk. Kroppen er ved at være brugt nu, og sindet er helt flosset kun overgået af et sving jeg ikke bryder mig om.

Det bliver hårdt i næste uge, på træningslejr med Aalborg, men forhåbentlig så kommer jeg på sporet af svinget eog fornemmelsen for at slå de golfslag jeg ser for mig. Glæder mig også til at putte på greens uden grain. Jeg blev virkelig taget ved næsen idag!

Vejret var utrolig igen idag, lidt mindre blæst, men tilgengæld med regn. Tror vejret er lige så godt i DK :-)

Vi ses snart Danmark.