Få fejl, mange putts, men….

2010-03-11 14:29

Det går altså frem ad. Heldigvis for det! Jeg lovede mig slev inden runden, på intet tidspunkt, at tænke eller sige at jeg putter dårligt. Det skal være slut nu, og jeg holdt det hele vejen. Nok puttede jeg ikke skide godt, men at undgå at sige eller tænke på det der ikke er så godt, havde en super indvirkning på humøret – så det er super. Jeg spilelr godt i dag, mister få fairways og kun med et par meter hist og her. Jeg rammer 17 greens inkl. et par 5 hu 534l i to (det længste – YEHAW). 
Desværre havde jeg overhovedet ikke styr på grain på greens, som totalt snød mig derude i dag. Vi brugte ellers meget tid i går under prøverunden på at snakke om hvilken vej grain voksede, men da jeg stod på egen ben derude i dag, uden nogen form for hjælp til at be- eller afkræfte, var det som om at usikkerheden blev for stor. I hvert fald stor nok til at de putts jeg faktisk læser fint slår jeg for blødt og så er der ingen chance for at de går i. hvad er det de kloge siger, 80 % af dem der er for korte går ikke i ; ) he he…

Jeg vil nu til at indtegne faldet på de putts jeg slog i dag, således, at jeg har lidt bedre styr på det til i morgen. Jeg fik putteren til at rulle i dag, og det er allerede 10000 gange bedre end i går… nu skal de bare rulle i også ; ) men forudsætningen for at få noget i, er ved at være opfyldt!

Rass